Behandlingar

Behandlande Thai massage med olja

Den behandlande massagen riktar sig till dig som har huvudvärk, ont i axlar, armar, rygg eller ben. Vid bokning uppge gärna vilken typ av besvär du har som du vill ha hjälp med att behandla. Har du haft långvariga problem kan det vara bra att boka 90 minuter eller två timmar. Den behandlande massagen utförs endast av Yuphin.

60 min / 500kr
90 min / 750kr
2 tim / 1000kr

Thai massage med olja för nyblivna mammor

Den här unika behandlingen behandlar livmoder, mage och svullen kropp och är bra för nyblivna mammor. Den består av 10 behandlingar och ska utföras 10 dagar i rad. Behandlingen inkluderar också vattenånga 20 minuter med örter som är bra för kroppen och livmodern som blir plattare. I Thailand är detta en viktig behandling som påbörjas tre dagar efter förlossningen.

2 tim x 10 / 12000kr

Rehabiliteringsmassage vid förlamning med olja

Thaimassage med olja som gör kroppen mjukare och ökar syresättning och blodcirkulation. Massage av alla tryckpunkter med betoning runt leder, magen, nacken, bakhuvudet och under fötterna.

60 min / 590kr
2 tim / 1100kr

Traditionell Thai massage utan olja

Massagen behandlar tryckpunkter på kroppen och sträcker ut musklerna vilket får dem att slappna av. Ger dig en skön stund samtidig som massagen ökar blodcirkulationen i kroppen och får den att slappna av.

60 min / 450kr
90 min / 680kr
2 tim / 900kr

Traditionell Thai massage med olja

Samma som ovan förutom att massagen utförs med olja.

60 min / 450kr

Traditionell Thai massage med olja och örter

Samma som ovan förutom att ömma och svullna muskler masseras med behandlande örter. Massagen ger dig en skön stund samtidig som ömma och svullna muskler behandlas. Måste bokas minst en dag i förväg.

60 min / 600kr
90 min / 900kr
2 tim / 1200kr

Oljemassage

Detta är en mjukare massage med olja som ger dig en skön stund och får dig att koppla av.

60 min / 450kr
90 min / 680kr
2 tim / 900kr

Massage med hudrengöring (Spa)

Hela kroppen rengörs med yoghurt, salt och örter. Efter en dusch av kroppen följer en skön massage med tre olika sorters oljor.

2 tim / 1200kr

Massage och ångbad med örter

Behandlingen inleds med 20 min ångbad med örter som andas in och även tränger in i kroppen. Därefter följer 30 min massage med olja. Örterna som andas in rensar och rengör kroppen. Behandlingen är skön och avkopplande. Måste bokas minst en dag i förväg.

60 min / 590kr

Pedikyr med fotmassage

Fötterna tvättas, tånaglarna klipps och rensas och död hud tas bort. Behandlingen avslutas med att fötterna får oljemassage.

60 min / 450kr

Pedikyr med fotmassage och målning av tånaglarna

Fötterna tvättas, tånaglarna klipps och rensas och död hud tas bort. Fötterna får massage. Behandlingen avslutas med att tånaglarna målas.

60 min / 450kr + 40kr per färg

Pedikyr med fot- och ryggmassage

Fötterna tvättas, tånaglarna klipps och rensas och död hud tas bort. Fötterna får massage. Behandlingen avslutas med enklare ryggmassage.

60 min / 450kr

Ansiktsbehandling 1

Huden rengörs med kokoskräm, och sedan med en blandning av yoghurt, mjölk och olika örter. Därefter ångning och vacuumsugning av ansikte. Sedan utförs en ultraljudbehandling som dödar bakterier och stramar upp huden. Behandlingen avslutas med ansiktsmassage med kokosolja.

60 min / 490kr

Ansiktsbehandling 2 med åtstramande mask

Huden rengörs först med kokos kräm, och sedan med en blandning av yoghurt, mjölk och olika örter. Därefter ångning och vacuumsugning av ansikte. Sedan appliceras en åtstramande mask med vitaminer, aminosyror och proteiner som ska sitta på ca 15-20 minuter. Sedan ultraljudbehandling som dödar bakterier och stramar upp huden. Behandlingen avslutas med ansiktsmassage med kokosolja.

80 min / 590kr

Ansiktsbehandling 3 med varm örtkompress

Huden rengörs först med kokos kräm, och sedan med en blandning av yoghurt, mjölk och olika örter. Därefter ångning och vacuumsugning av ansikte. Massage med varm ört kompress som innehåller flera olika örter, bland annat: Zingiber cassumnar, Curcumalonga, cymbopogon, citratus, citrus hystrix, Tamarindus indica, Acacia rugata Meer, Blumea balsamifera. Sedan utförs en ultraljudbehandling som dödar bakterier och stramar upp huden. Behandlingen avslutas med ansiktsmassage med kokosolja. Måste bokas minst en dag i förväg.

70 min / 590kr

Öppetider

mån – fre: 08.30 – 19.00
lör – sön: 10.00 – 19.00

Drop in mån-sön 12 – 18

Boka online

Du kan boka din tid online nu direkt!
Klicka här

Vi har även drop in!

Hitta till oss

Stora Gatan 2E
722 16 Västerås

Välkommen in!